Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής ανάλογα με τις ανάγκες σας:

Τραπεζικός λογαριασμός
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση ή έμβασμα σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες:

Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 01
IBAN: GR3401714680006468149104121
BIC / SWIFT: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Varant Sekayan

Ως λόγο, πρέπει να εισαγάγετε το όνομά σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας
Σε περιπτώσεις που υπάρχει χρέωση από την τράπεζα για την εκτέλεση της τραπεζικής εντολής, τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη
Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις εκκαθαριστεί η πληρωμή και επιβεβαιωθεί η μεταφορά του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Ο χρόνος εκκαθάρισης διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα και δεν περιλαμβάνεται στον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης του προϊόντος όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα και στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας.
Η κατάθεσή σας πρέπει να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Μετά από 3 ημέρες, τα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμα
Οι παραγγελίες προϊόντων κατ’ απαίτηση ενδέχεται να απαιτούν κατάθεση.

Πληρωμή και παραλαβή από το κατάστημα
Η πληρωμή και η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μπορεί να γίνει από το κατάστημά μας, Λέκκα 23 – 25, Αθήνα 105 62.
Εάν τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι «Άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα», η παραλαβή μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.
Εάν τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι «Διαθέσιμα σε απόθεμα», η παραλαβή μπορεί να γίνει σε 1 έως 3 ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων για να προσδιορίσετε την ακριβή ώρα παραλαβής από το κατάστημα.
Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημά μας για 3 εργάσιμες ημέρες εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Μετά από 3 ημέρες, τα προϊόντα ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμα
Οι παραγγελίες προϊόντων κατ’ απαίτηση ενδέχεται να απαιτούν κατάθεση.