Σχετικά με εμάς

Η Vs Jewelry ιδρύθηκε το 1954. Είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο του κοσμήματος, προάγοντας την πολυτέλεια και δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και την αισθητική. Η εταιρεία ιδρύθηκε με σκοπό να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να πουλά ιδιαίτερα, ατομικά κοσμήματα που παραμένουν μοναδικά στο πέρασμα του χρόνου λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς τους.

rings-2634929_1920

Ποιοι είμαστε

Ο Varant Sekayan γεννήθηκε στον Λίβανο το 1980. Ασχολείται με τον χώρο του κοσμήματος από τα 15 του. Διαθέτοντας κατάστημα, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, στην οδό Λέκκα 23-25, εκεί φτιάχνονται και όλα τα κοσμήματα. Η αγάπη και το πάθος του για τα κοσμήματα τον έκαναν να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα στο είδος του και να δημιουργήσει ένα κατάστημα με επίκεντρο την ποιότητα και την αξιοπιστία.

«Λοιπόν, το πρώτο βήμα στην οικογένεια το έκαναν ο θείος μου ο Hrarr Sekayan και ο παππούς μου. Η έμπνευσή μου ήρθε σίγουρα από τον Λίβανο, τη χώρα της τέχνης του κοσμήματος. Αλλά και ερωτεύοντας την αισθητική και την κουλτούρα της Ελλάδας”.
Varant Sekayan

δαχτυλίδια-3813522_1920

Το εργαστήριό μας

Στο εργαστήριό μας η τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος συναντά τις μηχανές τελευταίας γενιάς. Τα κλασικά σχέδια συνυπάρχουν με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και οι πολύτιμοι λίθοι ξεχωρίζουν αναδεικνύοντας τη γοητεία τους. Η αφοσίωσή μας στις ποιοτικές κατασκευές σε χρυσό και η επιλογή ορυκτών λίθων από όλο τον κόσμο μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να μπορούμε να προτείνουμε πολύτιμα κοσμήματα.
Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για εσάς, πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει, σε αυτόν τον μαγικό κόσμο των κοσμημάτων που δημιουργήσαμε!

Why You Choose Us ?

Σχεδιάζουμε κομμάτια που βάζετε και δεν τα βγάζετε ποτέ.

Κάτι που δεν χρειάζεται να το σκεφτείς δύο φορές. Έτσι, όταν βγαίνεις στον κόσμο, νιώθεις λίγο καλύτερα, λίγο πιο φωτεινός και αυθεντικά εσύ.

Εγγυόμαστε την ικανοποίησή σας με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και σχεδίασης.

Μετά από 60 χρόνια στο χώρο, δίνοντας έμφαση στον τρόπο δουλειάς μας, τη λεπτομέρεια, την κομψότητα και την εξατομικευμένη σας επιλογή, νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε επιλέγοντας Vs Jewelry για τις προσωπικές σας στιγμές φορώντας τα δικά μας κοσμήματα.

Καθημερινά χτίζουμε μαζί σας σχέσεις αγάπης, αφοσίωσης, εμπιστοσύνης, στοιχεία που εμπνέουν τη δημιουργία μιας ποικιλίας κοσμημάτων.

Είμαστε εδώ, εγγυητές του είδους μας, για την ποιότητα της επιλογής σας, που θα αναδείξει το στυλ, την προσωπικότητά σας και τη μοναδική σας σύνθεση.